Cautare

61550 de rezultate pentru "lista abonatilor din municipiul buzau" (6.82 secunde)
Omul de afaceri Clement Mocanu (foto) este considerat de Eugen Valceanu, vicepresedintele organizatiei judetene PSD Gorj, cel mai mare escroc care a ajuns pe meleagurile Gorjului, in conditiile in care afaceristul a modernizat unul dintre sediile PSD Gorj din municipiul Targu Jiu si a construit vilele mai multor pesedisti de marca.
“Trebuie sa cistigam alegerile locale din 2008. ... In plus, din punct de vedere politic, pina in 2008 sintem in aceeasi echipa cu PNL”, a declarat secretarul de stat Mircea Toader.
Craiovenii care se hotarasc sa investeasca in imobiliare intr-un alt oras trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare, deoarece agentiile imobiliare din resedinta de judet nu prea au oferte pentru alte localitati din Dolj.
Reprezentantii asociatiilor de proprietari din Municipiul Mangalia au fost convocati luni, 11 septembrie, la Centrul Cultural "Euxin", in cadrul unei dezbateri publice pe marginea stabilirii noului pret local al energiei termice, facturate populatiei.
Rata somajului a urcat la 4,9% in ianuarie 2009, fiind cu 0,5 puncte procentuale mai mare decat cea din luna anterioara, iar numarul total al somerilor inregistrati a crescut cu 41.
/ Jurnalul de Calarasi Aflam din Jurnalul de Calarasi ca in toamna anului trecut, la Fetesti, orasul de langa podul de pe Dunare, a fost inaugurat un teatru care poarta numele indragitului actor Horatiu Malaele.
La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
Ei aveau asupra lor sume de bani oferite de membrii unui partid politic Patru tineri din Mehedinti vor fi prezentanti astazi Par­chetului de pe langa Judecatoria Orsova cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, dupa ce duminica, in ziua alegerilor locale, au fost depistati avand asupra lor sume de bani oferite de membrii unui partid politic in schimbul acordarii votului.
Cele mai multe reclamatii primite de conducerea Apaterm din partea galatenilor sunt referitoare la timpul care trece pana cand apa rece devine apa calda. ... Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei.
Cele mai multe reclamatii primite de conducerea Apaterm din partea galatenilor sunt referitoare la timpul care trece pana cand apa rece devine apa calda. ... Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei.
Extinderile la parterul blocurilor, ingradite de lege Desi intra in categoria constructiilor care ar putea distruge spatiul verde, fiind in acelasi timp sistate prin Ordonanta de Urgenta 114, extinderile la parterul blocurilor au luat amploare in municipiul Galati.
Municipiul Targu Jiu va beneficia de una dintre cele mai moderne statii de epurare a apelor menajere din Romania. Valoarea proiectului depaseste 17 milioane de euro, iar finantarea este asigurata din fonduri europene, in cadrul Programului Operational Sectorial Mediu.
RAFO Onesti, odinioara perla industriei romanesti se indreapta cu pasi repezi catre o posibila lichidare a instalatiilor, un adevarat moment dramatic pentru municipiul Onesti si judetul Bacau.
Luminita Iordache) Reprezentantii Primariei Municipiului Calarasi au depus proiectul cu titlul Promovarea incluziunii sociale prin infiintarea unui club al pescarilor dunareni din municipiul Calarasi.
Nu cred ca este sofer care, atunci cind calca cu roata masinii in vreuna din numeroasele gropi aflate pe strazile din municipiul Botosani, sa nu rosteasca cu naduf un blestem la adresa edililor, in frunte cu primarul.
Un barbat din Resita, judetul Caras-Severin, urmarit national si international din anul 2007, a fost identificat si retinut in municipiul Bucuresti, de catre politistii de la Serviciul Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale a I.G.P.R..
La randul lor, consumatorii din municipiul Constanta au datorii pentru energia termica furnizata de CET prin intermediul regiei de distributie a agentului termic, in cursul iernii precedente.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" - President din Mangalia a gazduit marti, 27 noiembrie, cea de a XIII-a editie a "Topului Societatilor Comerciale", clasament realizat pentru anul 2006.
Pe Facebook a aparut o stire despre o veche cladire din Calarasi - Turnul de Apa. Municipiul Calarasi este un oras relativ sarac in vestigii istorice urbane.
Fostul astronaut Dumitru Prunariu va candida, pentru PSD, pentru un mandat de senator, intr-unul din colegiile uninominale din municipiul Brasov, a anuntat miercuri presedintele PSD Brasov, Constantin Nita.
google-analytics.com